Turizme bulut tabanlı çözümler sunan CloudArena şirketi, Türkiye Cumhuriyeti'nde bu yıl ilki düzenlenen EuroCloud Awards'ın TR bölümünde, En İyi Teknoloji Şirketi alanında birincilik ödülünü aldı. Bu ödül ile 28 Avrupa ülkesinden adaylar arasında Türkiye'yi temsil edecek.
Cloud Arena firmasına Avrupa Bulut Ödülleri'nin Türkiye birincilik ödülünü kazanmasını sağlayan ürünü ise HotelRunner.


HotelRunner nedir?
HotelRunner, otel veya tesisinize özel online içeriğinizi çok kolay bir şekilde yaratıp yönetmenizi, dünya çapında görünmenizi bir üst düzeye çıkartmanızı, müşteri ve odalarınızı yönetmenizi ve bunun yanında mevcut tüm on-line kanallardan tesis rezervasyonu kabul etmenizi mümkün kılan bulut tabanlı tesis yönetim ve pazarlama sistemidir.


HotelRunner tesisim için neler sağlar?
HotelRunner, çevrimiçi fiyat ve oda yönetimi, hoteliniz için profesyonel bir internet sitesi ve Facebook hotel sayfası, mevcut tüm on-line tesis rezervasyonu ve ödeme kabul edebilme imkanı, mevcut müşterilerinizin yönetimi ve bunun yanında sosyal mecra bilinirliğinizi üst düzeye getirmek için kullanabileceğiniz sosyal kupon ve promosyonlar sağlamaktadır. Bulut tabanlı servisimiz web'de, mobil cihazlarda sorunsuz ve aksamadan çalışır.


HotelRunner yeni müşteriler çekmeme nasıl katkıda bulunur?
HotelRunner otel odalarınızı kendi websitenizden ve Facebook vasıtasıyla satmanızı; uluslararası online satış kanalları ve acentelerle entegre olmanızı sağlar.

HotelRunner'la odalarımı satmaya başlamak için ne kadar ücret ödemeliyim?
Baştan satın almanız gereken hiçbir şey yok, kurulum ve yazılım yoktur. Ücretsiz başlayabilir ve gerekli görüyorsanız kullandıkça ödeyebilirsiniz. Hemen şimdi otelinize bir iyilik yapıp otel yönetimi alanında tam olarak uzman bir platforma tesis yönetiminizi taşıyın.