Avea, Nokia Lumia akıllı telefon ailesinin en eğlenceli üyesi Nokia Lumia 520 yi birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri ve tarifeye ek ayda 0 YTL'den başlayan fiyatlar ile kullanıcılarıyla tanıştırıyor.


İnnovasyonun son sınırlarını ceptelefonu ve akıllı cihazları son kullanıcıları ile buluşturan Avea; Nokia Lumia ailesinin Türkiye'de merakla beklenen eğlenceli ve akıllı üyesi Nokia Lumia 520'yi birbirinden avantajlı 4 ayrı kampanya teklifiyle bugünden itibaren meraklılarının beğenisine sunuyor.

Avea'nın kullanıcılarını özgür kılan S.E.Ç. Cihaz Kampanyası kapsamında Avea müşterileri, Nokia lumia 520 yorumları telefonuna arzu ederlerse tarifeye ek ayda 0 TL'den başlayan fiyatlarla ve ilk 3 ay 100 mb internet kullanım hediyesiyle, isterlerse 250 MB, 1GB veya 4GB internet paketleri tekliflerden herhangi biriyle, veya 1000 dakika+1000SMS+2GB'lik Her Şey Dahil Paket ile sahip olabilecekler. Piyasadaki en uygun fiyatlı Windowsphone olarak dikkat çeken Nokia Lumia 520'yi peşin fiyatına 599Türk Lirası ödeyerek satın almak isteyen Avea müşterilerine ise 3 ay boyunca 250 MB internet kullanımı hediye ediliyor.

Nokia Lumia 520 akıllı telefon, 4 inçlik ultra duyarlı dokunmatik geniş ekranı ve ayrıca renkli kapak özelliğiyle göz dolduran şık tasarımının yanı sıra sahip olduğu teknik özellikleriyle de akıllı telefon tecrübesinde eğlenceli bir dönemin habercisi olmaya aday. Nokia Lumia Ailesi'nin akıllı çekim özelliğine sahip beş MP benzersiz kamera teknolojisinin yanında sahip olduğu birçok lens ve uygulama sayesinde en keyifli anları en özel fotoğraf karelerine dönüştürüyor. 1000 Mhz çift çekirdekli işlemcisinin yanında, içerdiği mix radyo özelliği ile 12 milyon şarkıya bedeva ulaşma imkanı sağlanıyor. Avea, ayrıca navigasyon* özelliğiyle de eğlenceli bir akıllı cihaza cazip fiyatlardan ulaşma fırsatı sunmaktadır.

* Nokia Lumia 520 akıllı telefonunun satın alındığı ülkedeki harita bilgileri üzerinden voice navigasyon hizmeti de kullanılabiliyor.




Nokia Lumia 520 Link: http://www.avea.com.tr/web/KonusMesa.../NokiaLumia520