Teknolojinin son trendlerini ve telefonlarını meraklılarıyla tanıştıran T.C'nin en dinamik operatörü Avea İletişim AŞ , son olarak Blackberry 10 işletim sistemine sahip akıllı telefon serisinin yeni temsilcisi BlackBerry Q10’u ayda 33 TL’den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor.

Piyasaya çıkartıldığı ilk günden bu yana uluslararası çapta ve T.C'de büyük beğeni toplayan BlackBerry Q10’a sahip olmak isteyenlere Avea İletişim , siyah ve beyaz renk opsiyonlarının yanı sıra 4 ayrı teklifle kişiye özgü paket yaratma ve seçme özgürlüğü de sunuyor. Avea müşterileri ister internet paketi içinde aylık 78 TL'ye; ister herşey dahil paketiyle 123 Türk Lirası'na, ister tarifeye ek aylık 33 Türk Lirası'na veya 250 MB internet hediyesi ile birlikte 1.999 TL peşin fiyatına alabilecekler, kampanya için Avea İletişim Q10 fiyatı internet sayfasını gözden geçirebilirsiniz.


Blackberry Q10 Akıllı telefon özgün tasarımının dışında içinde barındırdığı teknolojiyle de akıllı cihaz kullanımında yepyeni bir devir açıyor.

Qwerty keyboardu, 3.1 inçlik dokunmatik özellikli ekran , çift çekirdekli 1.5GHz işlemci gücü ile çok daha konforlu ve pratik bir akıllı cihaz yaklaşımı getiren Blackberry Q10, gün içerisinde iş takibini de olabildiğince kolay bir hale getiriyor. Blackberry Q10’un 8MP çözünürlüklü kamerası, otomatik odaklanma teknolojisi yanında gün içinde dış mekan ve iç mekan fotoğraf ve film çekimlerinde geceyse loş çekimlerinde büyük rahatlık sunuyor.