Arama motoru Bing'in anasayfasını yıl boyunca süsleyen fotoğraflar bir araya geldi. Microsoft, 2013'te en beğenilen görselleri bir paket olarak kullanıcılara sundu.

23/12/2013 09:05

Microsoft arama motoru Bing’in kendine özgü yönlerinden biri de ziyaretçileri karşılayan yüksek kaliteli anasayfa fotoğrafları. Dünyanın çeşitli yerlerinde çekilmiş etkileyici manzaralardan oluşan bu görseller birçok kullanıcının büyük beğenisini topluyor.
Bu ilginin farkında olan Microsoft, 2013 yılının son günlerinde yıl içinde en çok beğenilen ve ilgi gören fotoğrafları duvarkağıdı olarak yayınlayadı. 10 adet seçilmiş görselden oluşan paket aynı zamanda ekran koruyucu da içeriyor.
Microsoft Download Merkezi’nden ücretsiz olarak indirilebilen “Bing 2013 Duvarkağıdı ve Ekran Koruyucu Paketi" 130 MB büyüklüğe sahip ve Windows XP SP3 üzeri tüm işletim sistemlerinde kullanılabiliyor. EXE uzantılı bir kurulum dosyası olarak inen paket, Mac ya da Windows RT’de kullanılamıyor.
Eğer Bing arama motorunun anasayfa fotoğraflarını beğenenlerdenseniz 2013 duvarkağıdı paketini buradan indirebilirsiniz.
:: Bing arama motorunu kullanıyor musunuz?
Yazan: Azim Köse
SDN - ShiftDelete.Net