Sn. omerburhan ; birşey bilmemenizi ve cehaletinizi anlayabilirim..Ama hem bilgisiz olup hem her yerde hakkımızda gereksiz yorumlar yazıp bizi karalama çalışırsanız buna müsade edemeyiz..İşin tuhaf tarafı , bizim müşterimiz değilsiniz,bizimle bir alış verişiniz olmadı , neden her fırsatta bizi karalama gereği duyuyorsunuz , sizin gibi tiplere cidden anlam veremiyorum..

Bir sürü mesajınızdan sadece bir tanesini ekliyorum , ve size havalar soğukta olsa dışarıya çıkıp oksijen almanızı tavsiye ediyorum.



Konuyla hiç alakası olmayan dreambox 900 4K dan bahsedilen bir konuya durduk yere yazdığınız mesaj ;

cihaz hakkında eleştiri dozunu kaçıranlar hep aynı kişiler kimseye cihazı zorla satmıyorlar.bu tercih meselesi vu+ ultima 4k kullanıcıları kendi bölümlerine baksın diyeceğim ama vu+ultima 4k bölümü daha açılmadı tahminim açılmaz cihazı getiren firma burdan banlanmıştı.işte turkey forum farkı destek için cihazı ordan almak veyaücretli abone olmak zorundasınız.bende uzun yıllar dreambox kullandıktan sonra 4-5 sene vuduo kullandım. şu gerçekki dreambox kullanmak çok farklı birde imaj desteği yok diyorlar el insaf
tahminim açılmaz cihazı getiren firma burdan banlanmıştı.işte turkey forum farkı destek için cihazı ordan almak veyaücretli abone olmak zorundasınız.
BAN konusu BURDA , Egoların ve Gizli Ticaretin olduğu her yerde herkesi herhangi bir sebep üreterek banlayabilirler..Bu kişinin haksız veya yanlış olduğunu göstermez..Bu konuyu detaylandırmayacağım,okursunuz veya okumazsınız veya okuyup anlar mısınız , sizin algınıza bırakıyorum.

Ve cihazı kimse bizden almak zorunda değil..Bizden alanlarda 1 Yıl boyunca ÜCRETSİZ destek alıyorlar..Tanımadan,bilmeden,anlamadan yazıp durmaya karalama devam edin , elinize ne geçer onu da anlamam..Geçmiş mesajlarınıza baktığımda yıllar önce bi dreambox klon kullanmışsınız,son 5-6 yıldır Vu+ Duo..Hayatınızda gördüğünüz 2 uydu alıcısı ile maşallah herşeyi biliyorsunuz.

neyse sizin gibi tiplerin hem böyle konuşup hem bu forumu takip etme çabalarını da hiç anlayamayacağım.

Süresiz Ban Edildiniz.

Konu Kapatılmıştır!