Sn.vera ; sanıyorum bazı şeyleri karıştırmış ve yanlış anlamışsınız..

Konuya sebep olan yazışmalarımız ;

Alıntı vera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu kanal listesi için olan piconları paylaşabilecek arkadaş var mı ?
size verdiğim cevap ;

Alıntı AYBERK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burada WeTek Trkiye piconlar var..İstediğiniz uyduyu indirebilirsiniz.

IMAJTEAM de picon paylaşımı SuperVIP Üyelere Hazırlanıyor..Ama verdiğim piconlar işinizi görür.
Sizin Yazdığınız ;

Alıntı vera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burdan indirip attım , ancak bazıları gözüküyor bazıları gözükmüyor , kullandığım kanal listesi ise cihazı sizden aldığımda üstünde gelen kanal listesi .... bu kanal listesi cihazlara yükleyip gönderdiğiniz listemi ?
benim cevabım ;

Alıntı AYBERK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Burada http://www.imajteam.com/vu-kullanimi...mi-rehber.html grekli anlatım var..kendi listenize göre piconları uyarlayabilirsiniz.
sizin cevabınız ;

Alıntı vera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam bununla kim uğraşacak tek tek uzun iş , 3-5 tane göstermeseydi yapardım ancak göstermeyen çok var ...
benim cevabım ;

Alıntı AYBERK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bilgi vermek için yazdım , kim uğraşacak dediğiniz 10 bin picon yaptım ben..Emek istiyor bazı şeyler..Kanal listelerine göre değişir piconlar , bazı kanalları taeratınca aynı kanaldan 3-4 tane bile bulabiliyor , bu urumda her kanal için ayrı ayrı picon eklemek gerekir..
sizin cevabınız ;

Alıntı vera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla hocam her birşey için üyeleri farklı farklı kategorilere ayırmanız hoş olmamış , picon için bile farklı üye olmanız gerek diye bir mesaj yazmışsınız , bunu anlamsız buluyorum kusura bakmayın ... Vip üye olmanın da bir artısını göremedik ? konuları görmek Vip üyelik mi oluyor , mesela cihazı sizden almadan önce foruma üye oldum ve sizden almaya karar verdim , ancak bazı şeyler hoşuma gitmedi ... mesela cihaz bana geldiğinde üstünde VTİ imaj vardı ben başka imaj yüklemek istedim ve yükledim görüntü kalitesi daha iyi çünki ( Open ATV ) ... , sonra o imajda olan prizma modu nasıl aktif ederim dedim bu seferde siz yeniden 50 TL verip almanız gerek dediniz .. Ben böyle olduğunu bilmiyordum ...

Bu arada sizden aldığım Vu solo Se v2'nin faturası hala elime ulaşmadı bilginize ...
benim cevabım ;

Alıntı AYBERK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güvensiz alış veriş yapınca maalesef böyle oluyor..Size 04.12.2015 tarihinde yurtiçi kargo ile 911772436644 takip numarası ile gönderilmiş , kargo ulaşmış ve size adresde ulaşamışlar , faturanız kargoda bekliyor..

Forumun her yerinde prizma mod hediyedir , eğer yedeğini almazsanız tekrar prizma mod gönderimi yapılmaz , eğer isterseniz +50 TL ödemeniz gerekir diye yazıyor..Ayrıca bu +50 TL nin içinde sürekli güncel destek de vardır..Ama bu şart , olmazsa olmaz , almak zorunda olduğunuz birşey değil..Siz zaten görüntüden memnun kalmayıp OpenATV yüklemişsiniz, tekrar prizma yüklemenizin bir anlamı da yok , Prizma sadece VTI de çalışıyor..

Bizden başından beri tüm kurallar herkese eşit uygulanır , herşey açık ve nettir , eğer gerekli bilgileri okursanız bilmiyordum demenize gerek de kalmaz..Bu forumda tek desteğin prizma olduğunu düşünüyorsanız , sadece konuları okumaktan ibaret olduğunu düşünüyorsanız buradaki desteklerden faydalanmanıza da gerek yok..Bir sürü ücretsiz çok daha büyük forumlar var , oralardan devam edersiniz.
sizin cevabınız ;

Alıntı vera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kargonun ulaşmamasının sebebi Cumartesi iş yerimde değilim de ondan ...daha erken ulaşması için faturayı alışverişten 6-7 gün sonra yollamasaydınız ulaşırdı ... Piconların Super VIP üyelere verileceği nerede yazıyor acaba ?
benim cevabım ;

Alıntı AYBERK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Faturanın durmunu size izah etmiştim , fatura ciltlerinde bazı karışıklıklar oldu ve muhasebecimizin düzelmasini bekledik ve size göndereceğim dedim..En az 4-5 kere mesaj attınız göndereceğim dediğim halde..Neyse , bu sorun değil , zaten gönderildi ilk fırsatta.

Piconlar henüz SuperVIP lere verilmedi , o yüzden bir yerde yazmıyor , biz bu hizmeti gönülden yapıyoruz , nasıl 50-100 piconu yapmak size kim uğraşacak şeklinde geliyorsa , biz 10 bin piconu yapıyorsak , bunu da emek bilen , emeğe +Para ödemiş insanlarla paylaşmayı daha uygun buluyoruz..
Ve Sonrasında bana attığınız özel mesaj ;
Bravo valla size , çocuk gibi Vip üyeliğimi iptal etmişsiniz çok komik , üyeliğimi komple kapatın , sizden alışveriş yaptığıma pişman olmakla birlikte , sizi hiç kimseye tavsiye etmeyeceğim . Zaten hakkınızda çok şey duymuşdum bu da onları tastiklemiş oldu .
Bunları buraya tekrar yazma sebebim , siz bizi kimselere tavsiye etmeye durun , emeğe saygı bakışınız olarak bu forumda duracak..
Ve bu vesile ile bilmenizi istediğim bir kaç şey var ;

Bu forum Uydu Market destek forumu , sanki bu forumda hiç birşey yokmuş gibi emeklerimizi hiçe sayıp Xpicon Verilmedi size diye bizi yerden yere vurmanıza müsade etmeyiz..

Bu forum keyifle ama sadece keyfim için açık duran , UyduMarket müşterilerine özel açılmış bir forumdur..Diğer forumlar gibi reklam ücreti vs almıyoruz..Sponsor vs yok..+Cebimizden Para ödüyoruz..Ancak uydumarket müşterisi de olsanız , emeğimize , zamanımıza ve iyi niyetimize saygı duymazsanız , biz orada müdehale ederiz..

Konuyu daha fazla uzatmak istememekle birlikte bana değil kendinize cevap vermenizi istediğim tek sorum şu ;

sizden alışveriş yaptığıma pişman olmakla birlikte , sizi hiç kimseye tavsiye etmeyeceğim . Zaten hakkınızda çok şey duymuşdum bu da onları tastiklemiş oldu
demişsiniz bana özel mesajda..Hakkımızda bu kadar olumsuz şey duyup neden bizden alış veriş yaptınız?

Neyse , cihazınız 2 Yıl garantilidir , bu konuda hiç bir zaman bir sıkıntınız olmaz , sadece bu konuda içiniz rahat olsun , ama destek kısmında biz size zaman harcamak istemiyoruz.

Konu Kapatılmıştır!