Sn.uzo ; Size gelen mailde ve forum kurallarımızın 33.maddesinde yazdığı üzere ;

Özel Tasarım Yazılım Satın alan müşterilerimize Download Yapabileceği özel şifreler güvenlik gereği mail ile tek sefer gönderilir. Herhangi bir sebeple şifreleri kaybettim bana yeniden gönderin mesajlarına karşılık verilmemektedir. Mailde Özellikle bu şifreleri kaybetmeyiniz ve paylaşmayınız Yazmaktadır.
Bunun üzerine bana yazdığınız mesajı değiştirmeden yayınlıyorum ;

Ayberk üstad hakkaten bu yazdıklarınızdan sonra sizin idrak yollarınızda bir problem olduğunu düşünmeye başladım.. Size şifre gelmediğini daha önce defalarca yazmama, gerekli yetkilendirmeyi sizin yaptığınızı belirtmeme rağmen halen aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. En son size "Farz edelim ben bu şifreyi girdim, yetkilendirmem yapıldı. İnsanlık hali ya bu şifreyi yanlışlıkla sildim." dememe ve bu konuda bana yardımcı olma hususunda bu kadar şey yazmama rağmen benim niyetimin hırsızlık olabileceğini belirtmişsiniz.. Öncelikle hizmet verdiğiniz insanlara hırsız gözüyle bakmaktan vazgeçmenizi tavsiye eder. Niyetimin hırsızlık olsaydı bahsettiğiniz bu yazılımları zaten şimdiye kadar sağa sola servis edeceğimi belirtmek isterim.. Unutmayın! insan karşısındakini kendisi gibi sanırmış... Sizin bu yazdıklarımdan sonra bana yardımcı olmak yerine sizin için en kolay olan şeyi yapacağınızı (banlamak) biliyorum. Eğer müşteri/müşterilerinize böyle davranmaya devam ettiğiniz sürece karşınızdaki hırsızlık adına hiçbir şey düşünmezken aklına böyle şeyler yapmayı sokuyor ve yapmaya da zorluyorsunuz.. Aldığım hizmetten ziyade müşteri ilişki kalitesinden memnun kalmadığım böyle bir hizmeti kimseye de önermeyeceğimi belirtmek istiyor.. Size geçen bir hakkım var ise helal etmiyorum... Banlama başlasın
Benim idrak problemim çok şükür yok , ancak belliki sizin okumama , okuduğunuzu anlamama gibi büyük problemleriniz var..İşinize gelmeyince de , herkes ne güzel kendinde bir hak bulup onu helal etmemelere başlıyor..

Ayberk üstad hakkaten bu yazdıklarınızdan sonra sizin idrak yollarınızda bir problem olduğunu düşünmeye başladım.. Size şifre gelmediğini daha önce defalarca yazmama, gerekli yetkilendirmeyi sizin yaptığınızı belirtmeme rağmen halen aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz.
Aksini iddaa ettiğiniz Bu benim size gönderdiğim mail..Tarih,saat herşey yazıyor mailde..



En son size "Farz edelim ben bu şifreyi girdim, yetkilendirmem yapıldı. İnsanlık hali ya bu şifreyi yanlışlıkla sildim." dememe ve bu konuda bana yardımcı olma hususunda bu kadar şey yazmama rağmen benim niyetimin hırsızlık olabileceğini belirtmişsiniz.. Öncelikle hizmet verdiğiniz insanlara hırsız gözüyle bakmaktan vazgeçmenizi tavsiye eder. Niyetimin hırsızlık olsaydı bahsettiğiniz bu yazılımları zaten şimdiye kadar sağa sola servis edeceğimi belirtmek isterim.. Unutmayın! insan karşısındakini kendisi gibi sanırmış
Burası okumadığınız forum kuralları ; http://www.imajteam.com/forum-kurall...les.html#post1

Kurallarımız Herkese Eşittir. Okuduğunuzu anlama problemiz yine burda devreye girmiş..Biz size hırsızsınız demedik , güvenlik gerekçesi ile göndermiyoruz..Bu da geçmişimizde bizim iyi niyetimizi kullanıp yazılımlarımızı çalan kişiler var olduğu için aldığımız tedbirlerdir..Yani cihazı 2.el alıp başkasına forum şifresiyle beraber satanlar , başkasının adıyla yazanlar vs vs o kadar çok örnek varki..Sadece kişisel baktığınız için kendi kusurlarınızı kendi kuralalrınızla ne var ki diye yorumluyorsunuz..İnsan karşısındaki gibi sanıyor cümlenize diyecek birşey yok , eşitlik , hak ve emek diye 15 yıldır kendimi yırtan bir adamım..Sizin bu düşünceniz beni hiç enterese etmemekle birlikte ben sizin gibi zihniyetlere yıllardır emek ve zaman harcıyorum. Sonuç itibari ile sizinde dediğiniz gibi , artık aramızda olmama zamanınız..Kendi zihniyetinize uygun daha rahat suçlu arayabileceğiniz bir yerden alış veriş yapmanız dileğiyle..

Konu kapatılmıştır!


NOT: Banlanmanızın üzerine hemen forumlara girip yazılımızı paylaşmış , ve beş para etmez yazılım boşuna para vermeyin gibi cümleler kurmuşsunuz..Ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bize ispatladığınız için Teşekkürler. Beş para etmez yazılım için kendinizi yırttınız şifresi ne diye..Size hırsız dememiştim ben , şuan emek hırsızı olduğunuzu da tastiklemiş oldunuz..Bir daha karşımıza çıkmayın!