Merhabalar İmajTeam Misafiri, Sayfamıza Hoşgeldin. Aramıza Katılmak İstermisin? Kayıt ol


İmajTeam Uydu Forum içerisinde Digiturk,D-Smart,Tivibu,Turkcell TV,Filbox,Teledünya vb. Yerli Platformlara ait Kart Paylaşımı,IPTV,Key gibi illegal içerikler istemek ve paylaşmak yasaktır. Yapanlar tespit edildiği anda cezalandırılacaktır ve bu konuda herkes eşittir.

Etiketlenen üyelerin listesi

Toplam 1 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 1 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Kurucu Admin AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07 Mayıs 2013
    Yaş
    43
    Mesajlar
    7,516
    Tecrübe Puanı
    10000

    Standart Sn.ruzgar07 ; 7 Gün Süre ile Ban Edildiniz..

    Sn.ruzgar07 ; forumu uzun süredir kullanan ve forumdan yararlanan biri olarak bize uzun süredir zero için yazılım vermedik diye foruma ( kişiye özel başlık forum kurallarına da aykırı ) adıma konu açıp , isyan etmişsiniz. Uydumarketi artık kimseye tavsiye etmeyeceğinizi falan , destek almadığınızı söylemişsiniz. sadece picon,kanal listesi vs paylaştığımızı , başka bişey yapmadığımızı..

    Bu vesile ile sizin gibi düşünen başka arkadaşlar varsa da onlarda bu konuda kendilerine cevap bulabilirler.

    1- Öncelikle biz sizlerle forumda size şu kadar backup vereceğiz hergün şunu yapacağız diye sizlerle bir sözleşme imzalamıyoruz , forumu tamamen içimizden geldiği için , satış sonrasını önemsediğimiz için yapıyoruz..İster kabul edin , ister etmeyin , sektörümüzde değil türkiyede dünyada bir örneği yok...X bir yerden cihaz alacaksın , firma yetkilisi ile birebir iletişim kuracaksın ,
    istediğiniz aman cep telefonundan arayabileceksin , whastaaptan yazacaksın ve cevap alacaksın , üzerine firma kendi zamanını harcayıp kanal listeleri,piconlar,backuplar verecek , sonra sen de neden daha sık verilmiyor diye isyan edeceksin..Görsel anlatımlarla a dan z ye dolu destek forumumuzda tamamen bize ait anlatımlarla dolu o kadar emeği hiçe sayıp bizi bu kadar insafsızca eleştirmenize anlam veremiyorum. Uydumarketi tavsiye etmediniz bu sebeple , x bir yerden aldınız , backup,icon,kanal listesi,anlatımlar vs alabilecek miydiniz? e zaten olmayan birşeyi , extra alıyorsunuz , nedir bu isyan? Anlamak Güç..

    2- Hangi cihaz üretimdeyse reveçtaysa ona daha çok backup veriliyor..Bundan daha normal bişey yok..Şuan popüler cihazlar örneğin Ultimo 4K ise , 2 haftada bir backup veriyorsak , belki 1 yıl sonra bu 2 ayda bire dönüşecek..Bu çok normal bişey..En eski cihazlara bile fırsat buldukça da her zaman backuplar vermeye devam edeceğiz..Hangi cihaz satıldıysa bizde oan yeni bir yazılım alınıyor , zaman bulunursa backupı alınıyor ve paylaşılıyor..Bugün bir zero satılsa x bir kişiye , %90 backupı paylaşılır forumda..Yani işleyiş böyle ilerliyor.

    3- Şuanda Autoupdate projemizin sonlarına geldik..Fırtına öncesi sessizliği yaşıyoruz..Maalesef bana göre çok gereksiz bir isyandı..Herşeyi bir yana bırakıyorum , açık alana konu açıp isyan edeceğinize keşke birebir iletişime geçip ifade etseydiniz,inanın yine de daha farklı olurdu..Maalesef insanlarımızın en büyük sorunu hala iletişim.

    4- Ücretli Prizma vb. Yazılımlara her zaman +1 destek vermek zorundayız ve bu böyle devam edecek..extra emeklerimize extra ücret aldığımız için onlara öncelik tanımaktan daha normal bişi yok.

    5- Bizler robot değiliz , insanız , yaşantımız , ailemiz vs var. Herkesin olduğu gibi bizlerin ruh hali , yaşadığımız olumlu ve olumsuz hayat durumları bizi de etkileyebilir..Fırsat olduğunda elimizden geleni samimiyetle , içtenlikle hep yaptık ve yapmaya devam edeceğiz..Şimdi size 7 gün ihtar , ister söylediklerimi doğru anlarsınız , ister anlamazsınız..Kararı size bıraktım. Bizi tavsiye eder veya etmezsiniz..Hiç sorun değil.

    Konu Kapatılmıştır!

  2. 2 kişi AYBERK üyemize teşekkür etti:
    ayhanyavuz (13.Şubat.2018),erkangenco (09.Mayıs.2017)

 

 
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:40.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO
Hide Hack By vFCoders.