Parlaklık size geliyor
Diğer TV'lerde görünmeyen detayların tadını HDR Premium ile çıkarabilirsiniz. HDR Premium, HD içerikleri izlerken en parlak görüntülerde bile tüm detayları size sunar. Tiyatro gibi, gerçek HDR deneyimi artık oturma odanızda.




Doğal renklerin güzelliğini deneyimleyin
Mavi LED için ekstra ışık kaynağıyla Active Crystal Colour LED'i değiştirir. Bu, daha geniş bir renk aralığı ve daha doğal renkler sağlayan yüksek beyaz ışık saflığı sunar. Hatta, güç tüketimini azaltır.




Mükemmel 4K UHD çözünürlükte tüm detayları yakalayın
4K TV'ler FHD TV'lerden 4 kat fazla çözünürlükle en yüksek kaliteyi sağlar. Gerçeğe yakın renk ve parlaklık sayesinde izlediğiniz her şey daha iyi görünecek.




İçeriğinizde daha derine inin
Auto Depth Enhancer görüntüye mükemmel derinlik vermek için ekranın farklı alanlarına çeşitli kontrast seviyeleri uygular. TV ekranınızda etkileyici görünümü deneyimleyin.




Hislerinizi kuşatır
Samsung'un Kavisli TV'sindeki zarif kavis daha geniş bir görüş alanı ve seyir noktanızdan eşit görüş mesafesi sağlayarak aksiyonun tam ortasında olmanızı mümkün kılar.




İnce ve basit modern zevk
Zarif gümüş metalik bara sahip çerçeve gövdenin zevk ve tarzındaki zarif tasarımı vurgularken yumuşak geçişleri olan stant güzel tasarımı her açıdan tamamlar.




Tüm İçerik Kaynaklarına Hızlı ve Doğrudan Erişim Yeni Smart Hub Canlı TV, Over The Top (OTT), Oyunlar ve daha fazlasına tek noktadan erişim sağlar. Kullanıcılar TV'lerini açar açmaz favori içeriklerine ulaşabilirler.
*İnternet bağlantısı gerektirir. Bütün dillerde veya bölgelerde mevcut olmayabilir.



Canlı görüntü kalitesi için yüksek kaliteli içerik Samsung’un UHD Resim Motoru düşük çözünürlüklü içeriklerin yayını sırasında dahi size UHD seviyesine yakın resimler sunar. Favori içeriğinizi gerçekçi premium kaliteye dönüştürmek için 4 adımlı inovatif prosesi kullanır.
*İyileştirilmiş görüntü kalitesi kaynak çözünürlüğüne göre değişiklik gösterebilir.



İzleme deneyiminiz için gelişmiş kontrastlar
UHD Karartma teknolojisi gerçekçi görüntü kalitesi için optimize edilmiş kontrast, renk ve keskinlik sağlar. Mevcut Micro Karatmaya nazaran daha fazla detay ile eşi görülmemiş bir seyir deneyimi yaşanır.




Resim kalitesini UHD'ye yakın bir seviyeye yükseltin Samsung 49KU7500'deki görüntü filtreleme teknolojisi gelişmiş bir algoritma kullanarak içeriğinizi analiz eder. İzlediğiniz görüntülerin kalitesi düşük dahi olsa FullHD standardında izleme keyfini çıkarabilirsiniz.*
*Görüntü kalitesi orijinal kaynak yayınına göre değişiklik gösterebilir.




İçeriğinizi kolayca TV'nizde paylaşın
Samsung Smart View uygulamasını kullanarak mobil cihazınız veya PC'nizdeki resimleri, videoları veya müzikleri Smart TV'nize aktarın. Bu size birçok kişisel cihaz ile inanılmaz yakınsaklık ve kolay bağlanabilirlik sağlar.
*Kurulum için TV ve mobil cihazınızın aynı ağda (AP) olması gerekir
*Desteklenen özellikler, İşletim Sistemi ve cihazlara göre farklı olabilir.



Daha hızlı ve daha performanslı
Akıllı televizyonlarda artık ön plana çıkan işlemci gücü bu seride sizi yavaşlatmayacak. Yapılan işlemleri hızlı çalıştıran ve komutlara anında yanıt veren dört çekirdekli işlemciye sahip Samsung Smart TV'nizi keyifle kullanın. Çoklu bağlantı desteği ile de aynı anda birçok uygulama çalıştırabilirsiniz.

Smart TV'nizi Tizen ile hızlandırın
Tizen, Smart TV'nizin performansını daha hızlı açılış süresiyle farklı bir seviyeye çıkarır ve Canlı TV ve tüm uygulamalarınıza daha çabuk erişim sağlar. Optimize edilmiş TV izleme için popüler yerel VOD uygulamalarınızı dahi destekler.







Basit ve hızlı kablosuz bağlantı
49KU7500'de bulunan kablosuz ağ desteği Smart TV'nizi kablo kalabalığı oluşturmadan internete bağlamanızı sağlar. Geliştirilmiş bağlantılarla TV'nizin ilgi çekici tasarımının tadını çıkarabilirsiniz.

Eğlence sisteminizi TV'ye bağlayın
ConnectShare sayesinde çeşitli içerikleri tek adımda kolayca izleyebilirsiniz. USB veya HDD'nizi TV'ye bağlayın ve film, müzik ve resimlerinizin büyük ekranda keyfini çıkarın.

Kendi eğlence alanınızı oluşturun
Samsung TV'ler oturma odanızda bir multimedya eğlence merkezi yaratmanızı sağlayan HDMI girişlerini destekler. Farklı cihazlardaki çeşitli içerikleri görmek için HDMI'yı doğrudan TV'nize bağlayın.



Samsung 55KU7500 4K Smart Led TV gerçekçi parlak görüntüleri HDR Premium ile odanıza getiriyor. HD TV'lerden 4 kat fazla çözünürlük sunan bu akıllı televizyonda en iyi parlaklık ve renkler ile TV keyfiniz boyut atlayacak. Auto Depth ekranın birçok yerinde kontrast seviyesi uygulayarak görüntüyü derinleştirir, sizi içine çeker. Kavisli ince tasarım, metalik çerçeve ve stand salonunuza mükemmel uyum sağlar. Görüntü kalitesi düşük görüntüleri dönüştürerek full hd seviyesinde izleyebilirsiniz. Mobil cihazınızla bağlantı sağlayarak içeriklerinizi kolaylıkla aktarabilir ve büyük ekranda keyfini yaşarsınız. Samsung 55KU7500 TV, dört çekirdekli işlemci ve TIZEN işletim sistemi ile uygulamalar arası geçişi hızlı bir şekilde yapar, sizi duraklatmaz. Dilerseniz USB Bellek ve Sabit Diskinizden de görüntü aktarımı yaparak arşivinizdeki filmleri videoları seyredebilirsiniz.

Teknik Bilgiler

Ekran Boyutu 49”/125cm
Çözünürlük ULTRA HD 4K
Smart Tv Var
3D Yok
Dahili Uydu Alıcı Var
Bağlantı KOMPOZIT,SCART X 1,KOMPONENT,CI SLOT,ETHERNET (LAN),OPTIK SES CIKISI,ANTEN GIRISI,KULAKLIK GIRISI,HDMI X 3,USB X 2
Yayın Sistemi Analog Tuner,DVB-C,DVB-S2,DVB-T
Satış Garanti Süresi (ay) 24


Devami...
Bu ürünü hemen almak için AYBERK'e özel mesaj gönderin. Mesaj göndermek için tıklayınız.