Cihaz Çok Temizdir..Herhangi Bir Arıza,Servis vs Görmemiştir..Kutu İçeriği Fulldür.23 Ay Kullanılmıştır.Kumanda,HDMI Kablo,HDD Aparatı ve VidalarıDahil Kutu İçeriği Tamdır.


Cihaz ile Prizma MOD v.4.0 Yazılımı Son hali ile Yüklü Olarak Gönderilecek ve www.imajteam.com Destek Forumuzda 1 Yıllık VIP Statüsü Verilecektir.

Cep Telefonundan Çekilmiş Gerçek Resimleridir.














TV'nizin 4K olma Zorunluluğu Yoktur...Tüm LCD TV'lerde TV'nin Verdiği Kadar Kalitede 4K Yayınlar İzlenir..Aynı Zamanda Bir 4K Media Oynatıcıdır.

Ve Türkiye'nin En iyi Destek Forumu www.imajteam.com Üzerinde VIP Statüsü ile Farkımızı ve Ayrıcalığınızı Her Geçen Gün daha İyi Anlayaksınız..
Hep Destek , Tam Destek..
Burası UYDUMARKET!

UyduMarket Solo 4K İncelemesine BURADAN Bakabilirsiniz..
VU+ Solo 4K'yı Neden UYDU MARKET'ten Almalıyım?
Bizleri Sürekli Kopyalayıp Bir de Üzerine Neden UyduMarket Yazılarını Değiştirip Kendi Sitelerine Yazıp , Destek Verecek Birikimleri Olmadığı İçinde Bir de Utanmadan Bizim Tasarlayıp Ürettiğimiz Prizma Yazılım Hediyemize bile Satış Hilesidir diye yazabilen konulardan bihaber satıcılardan uzak durmanızı tavsiye ederiz..Kullanıcılarına Destek Forum Sitesi Açıp A'dan Z'ye Her Türlü Desteği Veren Tek Firma UyduMarket'tir.
Dünyanın En Çok Kullanılan TS Panel Eklentisindeki Imajteam Addons Panel Bir UyduMarket Hizmetidir.Uydu Alıcısı Üzerinden Anlık Keyler,Kanal Listeleri,Piconlar ve Anlık Güncel Eklentiler Bu panel Üzerinden Bir Tıkla Yüklenebilmektedir..Bu Bizim profesyonel Hizmetlerimizden sadece 1 Tanesidir..Yani Onlar Konuşur , Biz Yaparız..:)









Her Zaman Olduğu Gibi Türkiye'de İLK UyduMarket'te Satışa Sunulmuştur.

Tüm Kartlara Vadesiz 6 taksit ile Güvenle Satın Alabilirsiniz.



Türkiye'nin En İyi Yazılım ve Teknik Desteğine Sahip UyduMarket'ten Vereceğiniz Siparişlerinizde ; Türkiye'nin En İyi Destek Forumu Imajteam.com'da Size Verilen VIP Statüsü ile Sınırsız Desteklerimizden Faydalanabileceksiniz.( UyduMarket Müşterilerine Ücretsiz Destek Forumu Olup , Dışardan Üye Olanlara Ücretli Bir Forumdur )
( Özel Yazılım Çalışmaları , Anlık Güncel Keyler , Güncel Kanal Listeleri , Tüm Yazılımlarına Ait Backup Çalışmaları vs vs )
VU+ Solo 4K Modelini Satın Alan Tüm Müşterilerimize 200 TL değerindeki Özel Yazılımımız PRIZMA MODYüklü Olarak Gönderilecektir..
BURADAN Prizma MOD Yazılımını İnceleyebilirsiniz.Bu Yazılım Yüklü Olarak Gönderilmekte Olup , Sadece UyduMarket'e Özel Bir Çalışmadır.





Devami...
Bu ürünü hemen almak için AYBERK'e özel mesaj gönderin. Mesaj göndermek için tıklayınız.