Merhabalar İmajTeam Misafiri, Sayfamıza Hoşgeldin. Aramıza Katılmak İstermisin? Kayıt ol


İmajTeam Uydu Forum içerisinde Digiturk,D-Smart,Tivibu,Turkcell TV,Filbox,Teledünya vb. Yerli Platformlara ait Kart Paylaşımı,IPTV,Key gibi illegal içerikler istemek ve paylaşmak yasaktır. Yapanlar tespit edildiği anda cezalandırılacaktır ve bu konuda herkes eşittir.

Etiketlenen üyelerin listesi

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Deneyimli Üye ionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13 Mayıs 2013
    Nereden
    ADANA
    Mesajlar
    845
    Tecrübe Puanı
    114

    Standart 18 Mart çanakkale zaferi

    Ruhları şaad olsun.
    ÇANAKKALE GEÇİLMEZ
    Çanakkale Türklük savaşı… Atalarımızın göğsünü siper ederek kan kırmızı bayrağımızı müthiş bir şekilde korudukları ve şu anda bayrağımızın göklerde dalgalanmasına vesile olan savaş.

    Kapatın gözlerinizi ve bu amansız savaşı düşünün… Savaş kaybedilirse bir zamanların OSMANLISI, şimdilerin TÜRKİYESİ yok olacak. Hayır, olmamalı olamaz. En başta başkomutan Mustafa Kemal; ardında vatan aşkıyla, memleket sevdasıyla yanıp tutuşan vatanı için anadan, babadan, yardan kopmuş onlarca yiğit Türk askeri. Nasıl da kükrercesine koşuyorlar, cennete koşarcasına düşmana. Hepsini aklından geçen aynı “Ya bu vatan bizimdir ,ya da biz kara toprağın.” Ne olacak yani! Bu canım vatan düşmana mı kalacak? Tabii ki hayır…
    Kahraman asker, “Allahu Ekber” nidalarıyla bir saldırıya geçti ki yer gök bu yiğitlerin vatan aşkına şahitlik etti. Hâlbuki ayaklarında pabuçları bile yoktu. Sırtlarındaki kıyafetler hep yamalıydı, ama onlar koşuyor, şahadete susamışçasına ilerliyorlardı. Çanakkale buna şahit oluyordu. Bir yanda analar, bacılar kan ağlıyor; bir yanda Çanakkale’de kan göl olmuş akıyor. İki yüz elli bin şehit mi istiyorsun Çanakkale? Senin için, bu cennet vatan için iki yüz elli bin şehit çok mu? Bu vatana milyonlar feda olsun.
    Onbaşı Seyit ayağa kalkıyor ve bakıyor ki hemen hemen bütün arkadaşları şehit. “Ne yapmalı Ya Rabbi?” nidasıyla birden 275 kg.lık mermiyi sırtlanıyor. 275 kilo nedir ki vatan için. Seyit’in gözünde tek bir şey var o da ZAFER! ``YA ALLAH BİSMİLLAH’’ Seyit gülleyi topa koydu ve atar atmaz ateş topu olan savaş gemileri, süsledi Çanakkale kıyılarını. Zafer yakındır. ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!
    Bir gün önce Çanakkale’yi aldık, Çanakkale bizimdir diyen İngiliz komutanı ne yapacağını şaşırmış bir şekilde emir veriyordu. “Geri çekiliyoruz.’’ Evet oldu. Çanakkale bizimdir. Herkes duysun! Olmaz denilen oldu!
    Savaş bitti. Surlar geziliyor. Şehit askerler defnediliyor. Hepsinin yüzünde bir tebessüm... Ölürken bile vatan uğruna ölmenin gururu yerleşmiş yiğitlerin mübarek yüzlerine.
    Derken bir şehidin yanına gider komutan. Yiğit asker elinde bir tüfek tutmuş bırakmaz, bıraktırmaz. Bıraktırmasın Allah!
    Ey Türk gençliği uyan! Sesime kulak ver! Şimdi bize düşen onca şehidin kanına, onca ananın gözyaşına layık bir Türk evladı olarak vatanı, milleti korumak ve onları en güzel şekilde temsil etmektir. Utandırmasın Allah! Bize düşen atalarımızdan bize kalan sancağı en güzel şekilde, en yüksek yerlere taşımak ve en önemlisi, dünya döndükçe şunu hiç unutturmamaktır:
    “ÇANAKKALE GEÇİLMEZ”
    Konu ionali tarafından (18.Mart.2015 Saat 13:11 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Moderatör albani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21 Mayıs 2013
    Nereden
    Antalya
    Mesajlar
    225
    Tecrübe Puanı
    12

    Standart

    Tüm şehitlerimize Allah dan rahmet diliyoruz,mekanları cennet ruhları şad olsun ve bizlere bu gururu yaşattıkları için de en derin
    şükranlarımızı sunuyoruz,zira her millete her her insana Allah bu gururu yaşatmaz ama bizlere nasip etti,şükrediyoruz,Dua ediyoruz

    Allah yüce TÜRK milletinin yar ve yardımcısı olsun
    Panel;Toshiba 46SV685 / Toshiba 42WL863
    UHD Sat-Receiver;Humax 4tune+ / TechniSat Isıo STC+4K
    HD Sat-Receiver;Kathrein ufs916 / Kathrein ufs913
    Bluray;Panasonic 320 / Samsung H6500

 

 
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:19.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO
Hide Hack By vFCoders.