Merhabalar İmajTeam Misafiri, Sayfamıza Hoşgeldin. Aramıza Katılmak İstermisin? Kayıt ol


İmajTeam Uydu Forum içerisinde Digiturk,D-Smart,Tivibu,Turkcell TV,Filbox,Teledünya vb. Yerli Platformlara ait Kart Paylaşımı,IPTV,Key gibi illegal içerikler istemek ve paylaşmak yasaktır. Yapanlar tespit edildiği anda cezalandırılacaktır ve bu konuda herkes eşittir.

Etiketlenen üyelerin listesi

Toplam 1 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 1 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Kurucu Admin AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07 Mayıs 2013
    Yaş
    43
    Mesajlar
    7,517
    Tecrübe Puanı
    10000

    Standart DreamBox DM920 4K Hakkında Önemli Duyuru!



    25.01.2018 SON DURUM :
    ÖnSiparişini UyduMarket Üzerinden Veren Müşterilerimizin Dikkatine ;
    Satış İlanlarımızdaki DVB-S2 ve S2X Tuner Karışıklığı Maalesef Bir Çok Yanlış Anlaşılmalara Sebep Olmuştur. Tüm iyi niyetimiz ve müşteri memnuniyeti odaklı anlayışımız ile ihtalatçı Karadağ uydu ile yoğun görüşmeler yaptık. Dream Multimedia ile çözüm için uzun uzun görüşmeler yapıldı.
    Cihazını UyduMarket Üzerinden satın almış olan DM920 4K cihazı sahipleri eğer isterlerse FBC Çift DVB-S2X Tuner ile değişim şansına sahip olacaklar. Seçenekler Arasında ÖnSipariş Verdim FBC Tuner İstiyorum Seçeneğini İşaretleyerek Küçük Bir Fark ile Tunerlerinizi Değiştiriyoruz..
    1 Hafta Geçerli Olan Bu değişim Süresinde Yapmanız Gerekenler ;
    1- Cihazın Kasasını Açıyoruz , Üzerindeki Tuneri Söküyoruz.
    2- Güzel Bir Ambalaj ile Hasarsız Gidecek Şekilde Paketliyoruz. Paket İçine UyduMarket'ten Satın Aldım Notu ile Beraber Adres Bilgilerim Diye Bir Not Eklip Kargo Adres Bilgilerimizi Yazıyoruz. ( isim Soyisim Adres ve Telefon )
    3- Karadağ Uydu Sistemleri Aytıntepe Mah. Sahil Yolu Bulvarı. Alize İş Merkezi No: 191 Kat: 2 D: 94 TUZLA – İSTANBUL Adresine Kargosunu Ödeyerek Kargoluyoruz.
    4- Kargo Ulaştığı Gün Yeni FBC DVB-S2X Tuneri Adresinize Kargoluyoruz.

    DreamBox DM920 Modellerinde Çeşitli Sitelerde ve Forumlarda Yazılanlara İstinaden Kimsenin Kafası karışmasın diye açıklama gereği duyduk..

    Uydumarket Olarak kimsenin avukatlığı veya sözcülüğünü yapmak değil amacımız , ancak gözgöre göre karalamalara da müsade edemeyiz.

    DM920 4K Cihazlarda ithalataçı firma tunerleri değişti , 2016 yılına ait eski tunerleri taktı , çıkardığı tunerleri de satacak gibi çirkin,asılsız ve saçma iddaalarla lütfen kimsenin kafası karışmasın.Sektörümüzde kimse o kadar düşmemiştir diye düşünüyorum. kaldıki bu dolandırıcılık , sahtekarlık olur. Kimsenin kimseye güvenmediği şu dönemde delinin birinin kuyuya bir taş atıp herkesinde onun attığı taşı çıkartmaya çalışması , birilerinin de bunu koz olarak kullanıp karalama kampanyaları yapmalarına müsade etmemeliyiz. İthalatçı firmayı eleştirebiliriz , tuner konusunda bir hata varsa Dream Multimedia ile kurulan iletişimsizliktir. Bu iletişimin daha geç yapılmasıdır. Ancak bunun ötesinde bir durum söz konusu değildir.

    4 Farklı Tuner ile Piyasaya çıkan DM920 4K Modelinin alternatif tunerleri de daha yeni gelmiştir. 2016 yılına ait tuner taktılar gibi iddaalar tamamen asılsızdır.

    Web sitemizde https://www.uydumarket.net/urun/dreamboxdm9204k belirttiğimiz üzere şuan 4 Farklı tuner ile Satışa sunulmuştur.

    ÖnSipariş ile giden Cihazlar Çift Tuner DVB-S2 dir.

    Almanyadan Sipariş edilen cihazlarda DVB-S2X Tunerli olarak alanlar , Almanyaya Opsiyon Tuner ile satma şansı verildiği İçindir. ve DVB-S2X Tuner Fiyaı da Farklıdır.Türkiyede ise +Tuner 2.Slota Ek Olarak satılmaktadır.

    İsteyen İstediği yerden ürünü alabilir , yurtdışından da getirebilir , ama lütfen elinizde bir delil olmadan kimseyi karalamayız. Bizce asıl en büyük hak yeme şekli budur.

    Tuner Opsiyonları
    Cihaz DVB-S2 Çift Tuner Standart Halidir. DVB-S2X ve Multistream Frekansları Desteklemez.
    + DVB-S2X Multistream Tuner Opsiyonu ile Satın Alınırsa Cihaz 4 Tunerli Olur.
    Bu Aynı Anda 4 Farklı Kanal Kaydı ve 4 Farklı Kanal Canlı İzleyebilmek Anlamına Gelir ( 4 Ayrı Sinyal Kablosu Takılı Olması Halinde ) DVBS-2X ve Multistream Destekler.
    + DVB-C-T Karasal Tuner Opsiyonu ile Satın Alınırsa Karasal Yayınlar , Teledünya , KabloTV vb Yayınlar + Olarak İzlenebilir. Bu Durumda Cihaz 2 Digital + 1 Karasal Olarak 3 Tunerli Olur. DVB-S2X ve Multistream Frekansları Desteklemez.
    + FBC DVB-S2X Multistream Tuner Opsiyonu ile Satın Alınırsa DVB-S2X ve Multistream Frekansları Destekler. Ayrıca Cihaz 4 Tunerli Olur. FBC Tunerin En Önemli Özelliklerinden Bir Tanesi Tek Kablo ile 2 Farklı Frekanstaki Kanalı İzleyebilir veya Kaydedebiliriz.
    DVB-S2X ve Multistream Frekanslar Çok Az Uyduda Çok Az Bulunmaktadır. Turksat 42.0E - Hotbird 13.0E , Eutelsat 7.0E Uydularını Kullananlar için DVB-S2X ve Multistreamin Bir Esprisi Yoktur.


    BUNDAN SONRA İSTEYEN SEÇENEKLİ SADECE FBC TUNER İLE YA DA SADECE DVB-S2 TUNER İLE SATIN ALABİLECEKLER.

  2. 2 kişi AYBERK üyemize teşekkür etti:
    atlıahmet (24.Ocak.2018), çakırmelik (24.Ocak.2018)

 

 
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:04.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO
Hide Hack By vFCoders.