Akıllı teknoloji gündeminin popüler konu başlıklarından biri olan “iPhone 6” sızıntıları için yeni bir video daha paylaşıldı! Karşılaştırmalara gidilmiş!
Akıllı telefon pazarının popüler cihazlarından biri olan iPhone 6 için sızıntı görsel ve videolar paylaşılmaya devam ediyor. Belki sizin de dikkatinizi çekmiştir; geçtiğimiz yıllarda bu kadar sızıntılar olmazdı, gerçek görülen sızıntılar ise tanıtıma 3-4 hafta kalan dönemde artardı.
HTC ve LG’nin koruduğu sızıntı liderliğinin tam da Apple tarafından egale edileceği düşünülürken, YouTube’da yeni bir iPhone 6 videosu daha yayımlandı. Đoàn Trí Gia Tườngüye adına sahip bir YouTube kullanıcısı tarafından paylaşılan iPhone 6 videosunda iPhone 5S ile karşılaştırmalar yapılıyor.
Geçtiğimiz yıllarda sır gibi korumayı başaran ve 1 hafta kala görselleri kendi kanallarıyla sızdıran Apple’ın yaptığı strateji ise ekonomi uzmanları tarafından doğru bulunmuş. Eğer sızıntı görsel ve videolar doğruysa, 4.7 inç ekran boyutunda bir “iPhone 6″ ve 5.5 inç ekran boyutunda ise başka bir iPhone/iPhablet modeli gelebilir.

Dilerseniz şimdi YouTube kanalında yayımlanan yeni iPhone 6 sızıntı videosuyla sizleri baş başa bırakalım. İyi Seyirler: