Merhabalar İmajTeam Misafiri, Sayfamıza Hoşgeldin. Aramıza Katılmak İstermisin? Kayıt ol


İmajTeam Uydu Forum içerisinde Digiturk,D-Smart,Tivibu,Turkcell TV,Filbox,Teledünya vb. Yerli Platformlara ait Kart Paylaşımı,IPTV,Key gibi illegal içerikler istemek ve paylaşmak yasaktır. Yapanlar tespit edildiği anda cezalandırılacaktır ve bu konuda herkes eşittir.

Etiketlenen üyelerin listesi

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Deneyimli Üye abilgen73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19 Mayıs 2013
    Yaş
    51
    Mesajlar
    838
    Tecrübe Puanı
    13

    Standart iPhone 6′ya ait olduğu iddia edilen ilk görüntüler ortaya çıktı

    GÜNDEM, HABERBurak OZDOGAN |Daha önce iPhone 5c ve retina ekranlı iPad Mini’ye ait parçaları sızdıran Sonny Dickson, Apple’ın yeni amiral gemisi olması beklenen iPhone 6‘ya ait olduğu iddia edilen görüntüleri Twitter hesabından paylaştı.


    Görüntülerde yer alan gri metal kasa iPod Touch’ı andırırken iPhone 5S’deki gibi büyük flaşa sahip olduğu görülüyor. iPhone 5S’den daha ince olduğu gözlenen kasanın yeni iPhone modeline mi yoksa başka bir Apple ürününe mi ait olduğu bilinmiyor. Ancak görüntüleri paylaşan Dickson’ın geçmişteki isabetli sızıntıları dikkate alındığında yeni bir Apple ürününe ait olmalarına kesin gözüyle bakılıyor. Bilindiği üzere geçmiş raporlar, yeni iPhone’un 4,7 inç ve 5,5 inç olmak üzere iki farklı modelle gelebileceğini belirtiyordu. Yeni iPhone modelinin safir kristal ekrana sahip olması yine beklentiler arasında yer alıyor.

  2. #2
    CHL
    CHL isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Onur Üyesi
    Üyelik tarihi
    26 Eylül 2013
    Yaş
    45
    Mesajlar
    31
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    s4 den sonra 5s ekrani cidden cok ufak geliyor insana yapilmasi gereken bi hareket bu, bunca zaman telefonu tek elle kullanma bahanesine sigindilar ama yinede bu sanki iphone7 olur bir anda bu kadar buyutmezler ekrani

 

 
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:24.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO
Hide Hack By vFCoders.