HTC One (M8) Ace’in 3d modeli sızdı




Galaxy One M8′in plastik gövdeli bir versiyonunun hazırlanmakta olduğuna dair iddialar One M8′in ilk çıkış tarihine kadar geri gidiyor. Bugüne dek HTC’nin bir çok kez yalanladığı bu söylentilerin ardı arkası tüm çabalara rağmen kesilmemekte. Geçtiğimiz haftalarda sızdırılan bazı görüntülerin ardından bugün bu cihaz bir 3D model ile yeniden karşımızda.

Telefonun arka yüzünü gösteren bu modelde ilk dikkatimizi çeken, cihazın tamamı polikarbonattan oluştuğu anlaşılan gövdesi olmakta. Karşımıza çıkan ikinci detay ise, HTC One (M8)’e özgü çift arka kamera sensörünün yerini alan standart kamera düzeneği. One (M8)’in 4 megapiksellik üst kamerasının yerini LED flash modülü alırken, ana kamera algılayıcısı hakkında bir detay bulunmamakta.
HTC’nin hakkında açıklama yapmaktan şimdilik kaçındığı bu akıllı telefonun sahip olacağı özelliklere dair söylentiler, 5 inç 1080p ekran, Qualcomm Snapdragon 801 çipset ve dört çekirdekli 2,5 GHz işlemci şeklinde sıralanan bir listeyi işaret ediyor. Bu iddiaların ardından top HTC yetkililerine geçmiş durumda.