Merhabalar İmajTeam Misafiri, Sayfamıza Hoşgeldin. Aramıza Katılmak İstermisin? Kayıt ol


İmajTeam Uydu Forum içerisinde Digiturk,D-Smart,Tivibu,Turkcell TV,Filbox,Teledünya vb. Yerli Platformlara ait Kart Paylaşımı,IPTV,Key gibi illegal içerikler istemek ve paylaşmak yasaktır. Yapanlar tespit edildiği anda cezalandırılacaktır ve bu konuda herkes eşittir.

Etiketlenen üyelerin listesi

Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Deneyimli Üye abilgen73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19 Mayıs 2013
    Yaş
    51
    Mesajlar
    838
    Tecrübe Puanı
    13

    Standart HTC One M8 Prime, ilk görsel geldi



    Akıllı telefon pazarında mücadele eden bir çok büyük üretici 2014 ile birlikte yeni üst seviye amiral gemisi modellerini sundular. Baktığımızda Samsung Galaxy S5, HTC One M8, Sony Xperia Z2 bu cihazlar arasında en önemlileri olarak sayılabilirler.
    2014 ile birlikte Quad HD ekranlar çıkmaya başlasa da bu büyük firmalar Full HD ekrana sahip modellerle karşımıza gelmişlerdi. Bir kaç gün sonra diğer bir güçlü akıllı telefon üreticisi LG, yeni amiral gemisini sunacak. Bu akıllı telefon LG G3 olarak adlandırılacak ve Quad HD ekran içerecek. Diğer akıllı telefon üreticileri de geri kalmamak için Full HD ekrana sahip akıllılarının Quad HD içeren daha üst versiyonlarını sunacaklar. HTC de bu firmalardan bir tanesi olacak. Firma HTC One M8 Prime adındaki yeni cihazını yakında sunmaya hazırlanıyor. HTC One M8 Prime iddialara göre 5″ büyüklüğünde 2560×1440 piksel dokunmatik ekran, 3GB sistem belleği, Qualcomm Snapdragon 805 yonga seti, 16GB/32GB dahili veri kapasitesi, Anroid 4.4 KitKat işletim sistemi, Ultrapixel Duo arka kamera, 5MP ön kamera gibi özelliklere sahip olacak. En önemli sızıntı kaynaklarından olan @evleaks üzerinden HTC One M8 Prime’ın ilk görseli de geldi. 360 derece 3B modelleme olarak yeni cihazın görseline BURADAN ulaşabilirsiniz.

  2. #2
    Üye ozgurozt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19 Mayıs 2013
    Mesajlar
    83
    Tecrübe Puanı
    12

    Standart

    Gelsin de biran evvel, alalım

 

 
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:08.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO
Hide Hack By vFCoders.