Merhabalar İmajTeam Misafiri, Sayfamıza Hoşgeldin. Aramıza Katılmak İstermisin? Kayıt ol


İmajTeam Uydu Forum içerisinde Digiturk,D-Smart,Tivibu,Turkcell TV,Filbox,Teledünya vb. Yerli Platformlara ait Kart Paylaşımı,IPTV,Key gibi illegal içerikler istemek ve paylaşmak yasaktır. Yapanlar tespit edildiği anda cezalandırılacaktır ve bu konuda herkes eşittir.

Etiketlenen üyelerin listesi

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #1
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    03 Şubat 2014
    Nereden
    Adana
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart Murat Göğebakan Hayatını Kaybetti!



    Uzun süredir kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Murat Göğebakan hayatını kaybetti. Bu sabah saat 08.45'te hayata gözlerini yuman ünlü sanatçı sevenleri üzdü! Başbakan Erdoğan için 'Uzun Adam' parçasını besteleyen Murat Göğebakan kısa bir süre önce Başbakan ile görüşüp dualarını almıştı. Murat Göğebakan ne zaman vefat etti?

    Uzun süredir kanser tedavisi gören sanatçı Murat Göğebakan tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti.Başbakan Erdoğan kendisi için 'Uzun Adam' şarkısını besteleyen sanatçı Göğebakan'ı evinde ziyaret etmiş, katıldığı mitinglerde Murat Göğebakan için dua istemişti.Başbakan'a "Uzun Adam" şarkısını yapan Murat Göğebakan'ın durumu ağırlaştı. Ünlü sanatçı, Medipol Hastanesi'nde yaşam destek ünitesine bağlandı

    MURAT GÖĞEBAKAN KİMDİR?
    Murat Göğebakan 9 Ekim 1968 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Anne ve babası Almanya'da çalıştığından dolayı Almanya-Türkiye arasında bir çocuukluk geçirmek zorunda kalan Murat Göğebakan ilk, orta ve lise öğrenimini Adana'da tamamladı. Daha sonra 1986 yılında hacettepe Ankara Devlet konservaturarı'na giren Murat Göğebakan eğitimini tamamlamasının ardından Çukurova Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Murat Göğebakan bu yıllarda dergah eğitimi aldı, gitar dersleri verdi ve bar çalışmaları yaptı. 1995 yılına kadar Adana'da yaşayan Murat Göğebakan ilk evliliğini genç yaşlarda yaptı ve bu evlilikten Bülent isminde bir çocuğu oldu.

    1995 yılının ardından İstanbul'a gelen Murat Göğebakan burada hayallerini gerçekleştirmek adına bir albüm çıkarmak için mücadele etti. Onlarca zorluğa rağmen Murat Göğebakan "Ben Sana Aşık Oldum" isimli albümünü çıkarmayı başardı ve büyük bir çıkış yapmayı başardı. Murat Göğebakan Kral TV Müzik Ödülleri'nde "Yılın Şarkısı", "En İyi Söz", "En İyi Rock" ve "En İyi Çıkış Yapan" kategorilerinde aday gösterildi. "En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı" ödülünü kazandı.

    Ardından Sindoma Müzik kuruldu. Murat Göğebakan bu şirketten 'Sen Rahatına Bak' 'Tek Suçum Seni Sevmekmiş' ve 'Merhaba' ismli albümlerini çıkardı. 2000 yılında Sema Bekmez ile evlenen Murat Göğebakan, 2002 yılında çıkardığı 'Ayyüzlüm' isimli albümüyle MÜYAP'ın En Çok Satan Albüm Ödüllerine layık görüldü. Ardından çıkardığı 'Yaralı' ve'Sana Olan Aşkım Şahit' isimli albümleriyle başarısını devam ettiren sanatçı, bu süre içerisinde 'Hasan'dan Olma Hatice'den Doğma Murat Göğebakan' isimli bir de Kitap çıkardı. 2010 yılında kan kanserine yakalanan Murat Göğebakan, zaman içinde hastalığını yenmiş ve müzik hayatına devam etmiştir. 2010 yılında Aşıklar yolu adlı albümle istediği ilgiyi göremese de, 2012 Mart ayında çıkardığı Aşkın Gözyaşları adlı albümle sevenlerinin beğenisini kazanmayı hedeflemiştir. Albüm çıkış parçası ve klibi Vurgunum adlı parçaya çekilmiştir. Sevenleri ona 'Ağabey' diye hitap etmektedir. Murat Göğebakan kendisine Sevgi Adamı lakabını takmıştır ve öyle tanınır. Murat Göğebakan; Erkin Koray, Cem Karaca, Edip Akbayram, Barış Manço, Deep Purple ve Led Zeppelin gibi isimlerden etkilendiğini belirtmiştir.

    Murat Göğebakan Hayatını Kaybetti! (Murat Göğebakan Kimdir?) - Milliyet.com.tr

  2. #2
    Üye
    Üyelik tarihi
    15 Mayıs 2013
    Nereden
    Bursa
    Yaş
    43
    Mesajlar
    355
    Tecrübe Puanı
    12

    Standart

    Allah mekanını cennet etsin...

  3. #3
    Üye enisgul35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    20 Eylül 2013
    Yaş
    49
    Mesajlar
    171
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    ​allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

  4. #4
    Kurucu Admin AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07 Mayıs 2013
    Yaş
    43
    Mesajlar
    7,517
    Tecrübe Puanı
    10000

    Standart

    Allah rahmet eylesin..

  5. #5
    Onur Üyesi TRessam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03 Haziran 2013
    Nereden
    Samsun
    Yaş
    64
    Mesajlar
    1,380
    Tecrübe Puanı
    13

    Standart

    Allah rahmet eylesin.

  6. #6
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    03 Şubat 2014
    Nereden
    Adana
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    Murat Göğebakan son yolculuğuna uğurlandı



    İstanbul'da tedavi gördüğü lösemi hastalığına yenilerek yaşamını yitiren Murat Göğebakan'ın cenazesi memleketi Adana'da son yolculuğuna uğurlandı..


    İstanbul'da dün düzenlenen tören ardından Murat Göğebakan'ın cenazesi memleketi Adana'ya getirilerek Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi morguna kondu.

    Göğebakan'ın cenazesi, bu sabah morgdan alınarak babası Hasan Göğebakan'ın Beyazevler Mahallesi'ndeki evinin önünde kurulan taziye çadırı yanındaki parka getirildi.

    Burada okunan duaların ardından Göğebakan'ın cenazesi kalabalık bir araç konvoyu ile Buruk Mezarlığı'na getirildi.

    Göğebakan için burada öğleleyin kılınan cenaze namazına Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü, ailesi, sanatçı arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı.

    Cenaze törenine Göğebakan'ın babası Hasan Göğebakan tekerlekli sandalyede doktor kontrolünde katıldı. Annesi Hatice Göğebakan'ın ise me.taneti dikkat çekti.

    Tören boyunca Adanalı sanatçı Murat Kekilli, Murat Göğebakan'ın tabutunun yanından bir an olsun ayrılmadı. Törende ayrıca sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, ses sanatçısı Latif Doğan hazır bulundu.

    Bakan cenaze aracına bindi
    Kılınan cenaze namazının ardından sanatçının naaşı cenaze aracına konuldu. Bakan Ömer Çelik'in de bindiği cenaze aracı, sanatçıyı toprağa verileceği alana götürdü. Göğebakan'ın cenazesi dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

    Tören ardından açıklama yapan Bakan Ömer Çelik, Murat Göğebakan'ın yaşamı boyunca çok çile çektiğini söyledi. Çelik, şöyle konuştu:

    "Adanalılar ve Türkiye'nin birçok yerinden gelenler ona büyük ilgi gösterdi. Kendisi daha yüksek değerlerin peşinde bir insandı. Kişisel hayatında çok mücadele etti ve yüreğini çok temiz tutmayı başardı. Bugün burada herkesi buluşturdu. Mezopotamya'nın çocuğuydu, bugün Çukurova'ya döndü. Çukurovalılar da onu bağırlarına bastı. Mekanı cennet olsun."





  7. #7
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    03 Şubat 2014
    Nereden
    Adana
    Mesajlar
    18
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

 

 
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:32.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO
Hide Hack By vFCoders.