Futbolcu Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan denetimlerde şüphelenilerek durduruldu. Sarnıç’ın Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolünü yapan ekipler, Sarnıç hakkında Düzce İlamat ve İnfaz Bürosu tarafından ‘Suçluyu kayırma’ suçundan arandığını gördü.
İlginizi ÇekebilirBunun üzerine gözaltına alınana Sarnıç, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Tutuklanan Yağmur Sarnıç, Bakırköy Kadın Cezaevine gönderildi.
ESKİ EŞİNİ İNFAZ ETMEK İÇİN KİRALIK KATİL TUTTU
Sarnıç'ın, eski eşi Emre Aşık ile 2021 yılında olaylı bir şekilde sona eren evliliği sonrası çocuklarının velayetini almak için her yolu denediği biliniyor. Ancak, Sarnıç’ın, Aşık’ı öldürmek için kiralık katil tutma planı Düzce'de düzenlenen bir askeri operasyonla gün yüzüne çıkmıştı. Bu operasyonda Sarnıç’ın kaçmaya çalıştığı sırada bir asker yaralanmıştı. Sarnıç'ın infaz emrini verdiği tetikçi eski sevgilisi, olayın detaylarını açıklamış, Sarnıç’ın Aşık’ı domuz bağı yöntemiyle öldürmeyi planladığı ortaya çıkmıştı.

VİDEO ÇEKİP İNTİHAR ETMEYE KALKTI
Sarnıç, olaylardan sonra birçok kişiye tehdit ve şantajda bulunmuş, para karşılığı şantaj yaptığı iddiaları gündeme gelmişti. Ayrıca, bir intihar videosu yayınlayarak çocuklarına ve sevdiklerine veda eden Sarnıç, hastanede yapılan müdahalelerle hayatta kalmayı başarmıştı.
Paylaşımı endişelere sebep olmuştu... Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç intihar girişiminde bulundu

Devami...