Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Marmaris yangınıyla ilgili sözlerine yanıt verdi.
Bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında Muğla’nın Marmaris ilçesindeki orman yangınında gelinen mevcut durumla ilgili bilgi veren Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, yangın söndürme çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in grup toplantısında yaptığı konuşmaya tepki gösteren Bakan Kirişci, "Bu, orman yangınlarıyla mücadele eden insanların emeğine de saygısızlık, ülkeye de haksızlık" ifadelerini kullandı..
Bakan Kirişci'nin açıklamaları şöyle:
Alıntı MetniAKŞENER: YİNE UÇAK YOK
İYİ Parti Lideri Meral Akşener, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınıyla ilgili "Gelen bilgilere göre; yine uçak yok, yine hazırlık yok. Yine kontrol odası pozları, bol miktarda hamaset var. Bu nedenle iktidarı bir kez daha uyarmak istiyorum. Geçtiğimiz sene, günlerce yüreğimizi yakan, nefesimizi kesen ve canlarımızı alan yangınları unutmadık. Siz de unutmayacaksınız. 13 makam uçağınız olmasına rağmen, 'Yangın söndürme uçağımız yok' diyen kepazeliği unutmadık. Siz de unutmayacaksınız" dedi.
Marmaris'te orman yangını! Cumhurbaşkanı Erdoğan bölgede

Devami...