Merhabalar İmajTeam Misafiri, Sayfamıza Hoşgeldin. Aramıza Katılmak İstermisin? Kayıt ol


İmajTeam Uydu Forum içerisinde Digiturk,D-Smart,Tivibu,Turkcell TV,Filbox,Teledünya vb. Yerli Platformlara ait Kart Paylaşımı,IPTV,Key gibi illegal içerikler istemek ve paylaşmak yasaktır. Yapanlar tespit edildiği anda cezalandırılacaktır ve bu konuda herkes eşittir.

Etiketlenen üyelerin listesi

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 37 arasi kadar sonuc gösteriliyor
  1. #31
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13 Ağustos 2014
    Nereden
    istanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    28
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    yani su olan durum gerçekten bi rezillik yani tek tek yarış alma olayı da ne ki toptan fiyatına parekende satış durumu var yani bu sene. Anlamadığım nokta tivibu herseye
    dunya para dokuyor bir kac milyon Dolarlık bir yayın icin bi anlaşma yapmaktan kaçınıyorlar iki yarış yayınladı insanlar senelik üye oldu sırf bu yuzden ama her yarış öncesi acaba yayınlanacak mi endişesiyle bekleniyor. ev kullanıcılarına 3 sene bizde diye mesaj atılıyor ama sonra haber geliyor anlaşma yok diye resmen curcunaya döndü yayın Hakki olayı birisi alsın artıkta su yayın Hakkini bu Saçma sapan süreçte sona ersin

  2. #32
    Üye eozen81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11 Mayıs 2013
    Yaş
    43
    Mesajlar
    214
    Tecrübe Puanı
    13

    Standart

    Sene 2004.. Temel atma töreni yapılalı 7 ay olmuş.Aylardan nisan hava tıpkı bu yıl olduğu gibi yağışlı yatağımdayım. Bir türlü uyku yok zaten bilen bilir erken yatmayı sevmem. Saate göz gezdiriyorum. Sabahın üçü. Sonra bir anda içimde bir heyecan fırtınası dizginlenemeyen bir duygu patlaması oluşuyor. Panelvana atlayıp çalıştırıyor burnunu Ballıca köyüne çeviriyorum. O günlerde sokakta insanlara Ballıca köyünü sorsan hiç kimseye buranın Istanbul'un bir köyü olduğuna ikna etme şansın yok.Ne gps var ne harita.Referans noktası günde üç beş uçağın kalktığı Sabiha Gökçen havalimanı. Pendik sapağından girip Akfırata çıkıyorum. Ne bir ışık ne bir ses.

    Şimdiki gibi otoban yok.Akfırattan Orhanlı üzerinden 20km Ballıca'ya gideceksin. Orman yolu kapkaranlık değil bildiğin uzay boşluğu gecenin o karanlığında her hangi bir yere uçmamak için çabalarken bir yandan tabelayı kaçırmamaya uğraşıyorum.Çünkü yolu kaybedersem bulma şansım yok. Yol öylesine bozuk ki hafriyat kamyonları yolu adeta yok etmiş durumda. Köyün girişinde ilk macera jandarma. Sabahın dördünde hangi deli burada gezintiye çıkabilir ? Aracımı durduran astsubay üstçavuş ehliyet ruhsat sorduktan sonra burada ne işim olduğunu öğrenmek istiyor. Bende gecenin ilk yalanı ile onu başbaşa bırakıyorum. Evren inşaatın mühendisi olduğumu söyleyip iki teknik zırvalama ile beraber köye çıkmak için izin alıyorum. Yol inanılmaz dar hafriyat kamyonları bu saatte burada böyle bir manyağın olmasına imkan vermeyip birinin altında kalsam adam farkına bile varmaz. Yanlışlıkla lastik patlatsan kapıyı açmaya cesaret edemezsin.

    Ballıca köyü tabelası 30cm uzunluğunda yarı eğilmiş bir şekilde pist inşatına giden noktayı gösteriyor. Evren Inşaat'ın şantiyesine geldiğimde manzara inanılmaz. Pistin tamamını görme şansım yok. Şantiye şimdiki okan üniversitesinin bulunduğu yerde. Görevli arızalı bir tip olduğumu anlayınca aracımı park edip içeri giriyorum. Adam sivaslı bir güvenlik görevlisi taze çay var içer misin diye soruyor ama hala kuşkulu.. Meğer Jandarma'da ki komutan plaka mı buraya bildirmiş. Haberleri var. E mühendis bey diyip çayı uzatınca lafı dolandırmadan gerçeği anlatıyorum. Hikaye şu ki sabahın altısına kadar pistin ikinci seköründen hafriyat kaldıran kamyonları büyük bir zevkle izledim. 12 yıldır F1 izliyordum ve bu anı hep hayal etmiştim. Bazen bir tutkunun insana neler yaptırabileceğinin canlı örneği olmuştum. Daha sonra oraya onlarca defa gittim sivaslı güvenlik görevlisi ile dost oldum. Canım sıkıldığında gece hiç üsenmeden gidip inşaatı izlerdim. Hatta komutanla daha sonra arkadaş olup beraber padok alanına gidip inşaatına yardım etmişliğim bile vardır. Ben tutukumun peşinden koşmadım aynı zamanda onu yaşadım. Burada gün gelecek kimlerin yürüyeceğini düşledim. Daha ufacık bir çocukken duvarıma astığım posterde ki kahramanım aslında bir tesadüf değilmiş onu 2004 nisanında dondurucu soğuk gecede o zaman anladım.

    Bunları neden mi anlattım ?

    Ülkemizin en büyük sorunu değerlerimize tutkularımıza sahip çıkmamak bizim.. Tutkumuz sevgimiz sadece anlık. Hiç bir zaman canlı tutamıyoruz içimizde. Olimpiyat stadı yapıyoruz bir köşeye atıyoruz pist yapıyoruz terkediyoruz.
    7 Gp yaptık başarıyla..11 yıldır kesintisiz F1 yarışları yayını vardı ülkemizde..Artık yok .. 1.5m$ için.. Evet evet ayak topunda bir takıma tek maçta dağıtılan galibiyet primi kadar değeri yok.. Türkiye keşke 8 rakamının hala bu ülkeye milyonlarca lira gelir getirdiğinin farkına varabilse.. Sadece cansız bir rakam yaptı bunu ama ne garip düşünebilen bir insan beyni yavaş yavaş yok ediyor..

    Saygılarımla
    Korhan Savran

  3. #33
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    19 Mayıs 2014
    Nereden
    istanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    24
    Tecrübe Puanı
    0

  4. #34
    Yönetici
    Üyelik tarihi
    09 Mayıs 2013
    Mesajlar
    2,503
    Tecrübe Puanı
    10000

    Standart

    @muratozer

    Türkçe mi?

    Değilse ba ne filboxtan herhangi bi esprisi yok.
    Paket almadan horbird te 3-4 farklı kanal zaten veriyor...

    Sanırım sizce var ki reklam ediyorsunz

  5. #35
    Üye
    Üyelik tarihi
    18 Mayıs 2013
    Mesajlar
    40
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    Formula 1 digiturk'te imiş 9 Mayıs tarih var?

  6. #36
    Üye eozen81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    11 Mayıs 2013
    Yaş
    43
    Mesajlar
    214
    Tecrübe Puanı
    13

    Standart

    Evet lig tv 2 de gösterilecek sanırım. En azından artık bir kanal var sabit sezon boyunca. Çile sona erdi.

  7. #37
    Yeni Üye
    Üyelik tarihi
    13 Ağustos 2014
    Nereden
    istanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    28
    Tecrübe Puanı
    0

    Standart

    Tivibu aslında f1 izleyicisi icin ekonomikti 10
    lira gibi rakamlara izlenebiliyordu fakat artık 30 lira gibi (giriş+spor xtra paketi) rakamlara cikti ama benim sevindiğim olay uydudan izlemek Web'de mutlaka yayında bozulmalar oluyor ve 1 dk kadar geriden gelmesine eksi yönlerden bi tanesiydi

 

 
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:07.
Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO
Hide Hack By vFCoders.